blog1

Usluge

Naša predanost radu i iskustvo u poslovima ispravljanja ulubljena na automobilima garantuju Vam najkvalitetniju uslugu u rekordnom roku. Svakodnevnim usavršavanjem tehnika koje koristimo i praćenjem svetskih trendova kada je reč o auto limarskim poslovima, trudimo se da Vam pružimo najefikasniju uslugu.

Za razliku od nekadašnjeg načina za sada postoje 3 pristupa ispravljanju limarije:
Fizičkim alatom  Lepkom  Vakumom 

Nove tehnike masiranja i ispravljanja limarije od grada (LEDA), uštedeće Vaše vreme i novac i poštedeti Vas dodatnih poslova rasturanja i farbanja automobila.

Tehnika masiranja limarije i ispravljanja od grada vakumom, lepkom I fizičkim alatom ne oštećuje boju i lak na Vašem automobilu, što je čini sve popularnijom i znatno isplativijom u odnosu na starije tehnike. U više od 90% slučajeva nećete biti u stanju da primetite da je vozilo pretrpelo štetu od grada, kada napusti našu radionicu.

Yu-dent.doo nudi Vam svoje usluge ispravljanja ulubljena na automobilu i masiranja limarije po najpristupačnijim cenama u gradu. Brzo i lako uz veliku ažurnost naših majstora Vaš automobil povratiće svoj stari izgled i sjaj.