blog1

Trening za nove radnike

Yudent doo počinje sa obukom novih radnika koji su spremni da nauče najnovije tehnike ispravljanja limarije od grada (leda), udaraca različitih vrsta kao i demontažu i montažu svih marki vozila. Alate koje koristimo tokom treninga su najnovije generacije i upotrebljavaju se svuda u svetu. Svakodnevnim usavršavanjem tehnika koje koristimo kao i praćenje svetskih trendova, garant je našeg i vašeg uspeha !

Treninzi su inovativni i svakom pojedincu se pristupa sa maksimalnom pažnjom. Od kandidata se očekuje preciznost, pedantnost i predanost poslu kao i poznavanje osnovnih autolimarskih veština, ali nije preduslov da bi se ovaj trening pohađao.

Kandidati koji posle treninga pokažu najbolji uspeh, mogu da očekuju rad u našoj kompaniji kako u zemlji tako i u inostranstvu. Pružićemo Vam rad u dinamičnoj kompaniji koja ceni znanja i veštine i radi na stalnom usavršavanju i primeni novih tehnologija. Trening se sastoji iz 4 oblasti:

- Demontaža i montaža vozila 
- Tehnika masiranja lima nastalih usled grada (leda) 
- Tehnika izvlačenja lima lepkom 
- Ispravljanje ulubljenja usled različitih udaraca 
- Komunikacijske veštine, timski rad i načini funkcionisanja kompanije 

Tokom treninga sve oblasti će biti ravnomerno zastupljenje s tim što ukoliko kandidati pokažu zainteresovanost za određenu oblast, ona će se tokom treninga više obrađivati. Tokom celog trajanja treninga pratiće se napredak kandidata i raditi na samostalnom osposobljavanju.

Cena treninga je dostupna na upit!